Medarbejdere

Charlotte Schmidt

Som leder af Schmidt REVISION har jeg den glæde at være ansvarlig for at drive virksomheden på bedste vis. At arbejde – er at leve … kunne godt være mit motto! Når jeg holder fri – Nyder jeg gerne den friske luft med en rask gåtur, samt min store familie bestående af både børn og børnebørn. Ligesom jeg heller ikke går af vejen for at bruge dagen i mit køkken med forberedelser til en god middag for venner og bekendte.

Mette Grau Lindholm

Udover at elske mit fag - der indebærer en stor mængde regnskaber, rådgivning og tal - bruger jeg en del tid på at være sammen med venner og familie, læse bøger samt at være kreativ. Trods min forholdsvis unge alder, vil mine kolleger med stor sandsynlighed betegne mig som en gammel sjæl fanget i en ung krop. Dels grundet mit store kendskab til TV2 Charlie, men også mine særegne vendinger.

Rasmus Barfod

Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg meget af min fritid i og omkring havet, hvor jeg sejler i sejlbåd, dykker og fisker. Når jeg ikke opholder mig ved vandet, udfordrer jeg mine venner i badminton. Derudover har jeg i løbet af 2021 erhvervet mig et jagttegn, som forhåbentlig kommer til at give mange fantastiske oplevelser i fremtiden.

Anna Hoang

Jeg er oprindelig født i Vietnam, men kom til Danmark i 1986, som bådflygtning. Jeg færdiggjorde herefter min Højere Handelseksamen og fandt hurtigt interessen for regnskab og revision. Det jeg især sætter pris på hos Schmidt REVISION – er den gode omgangstone og samarbejde kolleger imellem. Privat er jeg gift og har tre voksne børn. Min fritid går med madlavning - Især Asiatisk mad. Ligesom jeg benytter muligheden af at holde lange ferier i efteråret og rejser meget gerne til Fjernøsten.

Sidse Baagøe Nordestgaard

Mine veje krydsedes første gang med Schmidt Revision i 2018, hvor jeg var i tre måneders praktik ifm. min uddannelse. Her fire år efter er jeg igen kommet hjem 😊 Jeg har hang til smil, kage og god musik. Som mor til to friske drenge, bruger jeg det meste af min fritid i skoven, ved vandet eller på gulvet i leg. Jeg kan bedst lide at være omringet af gode mennesker. Jeg har en kæmpe stor familie og jeg prioriterer at bruge meget tid med dem og mine venner. Når jeg tager tid til mig selv bruger jeg den gerne på at bage eller sy – altid med musik i baggrunden.

Maria Kring Møller

Efter lang tids søgen efter det rette job, da jeg var nødsaget til at skifte erhverv, har jeg endelig fundet min rette hylde. Hos Schmidt REVISION føler jeg mig godt tilpas, både mellem dygtige og skønne kollegaer men også blandt de mange spændende opgaver, der opfylder min passion for tal og økonomi. Når jeg har fri bruger jeg meget tid med venner og familie, men også på kreative ting som at strikke og sy.